Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De sitehouder, noch de uitgever kan enige aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze site, of het zonder deskundig advies wijzigen, stoppen of aanpassen van de bij u ingezette behandeling.

De geboden informatie kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een rijksgediplomeerd behandelaar (zoals een huisarts, tandarts of psycholoog), maar is slechts een bron van algemene informatie. Raadpleeg bij lichamelijke klachten altijd eerst een (huis)arts, of bij gebitsproblemen een tandarts. Bij psychische problemen kan uw huisarts u doorverwijzen naar een bevoegde therapeut.

 

Over deze site


De zorgaanbieder optimaliseert zijn / haar patiëntenservice door middel van internet. 24 uur per dag kunnen bezoekers van de site informatie krijgen over aan gezondheid gerelateerde onderwerpen.

 

Uitsluiting aansprakelijkheid


Pharmeon en de zorgaanbieder aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de door derden aangeboden informatie op de website en/of informatie welke via een doorlink(s) wordt bezocht. Hieronder valt onder meer, maar niet uitsluitend, het inbreuk plegen op auteursrechtelijk beschermde werk(en) of het anderszins in strijd handelen met de intellectuele eigendomsrechten van derden.

De bouw en redactie van deze site wordt verzorgd door Pharmeon, een full service internet onderneming gespecialiseerd in het verlenen van internetdiensten binnen de gezondheidszorg. De internetoplossingen van Pharmeon ondersteunen medische professionals bij het bieden van online zorg aan de consument.

 

Browser


Deze site is geoptimaliseerd voor Mozilla Firefox, Chrome, Microsoft Internet Explorer versie 9.0 en hoger.

 

Registraties van de onderneming

 

U kunt ons in het register van de Kamer van Koophandel vinden onder 

 

KvK nummer: 50940163

 

BIG-register 


Onze zorgverlener(s) kunt u in het BIG-register vinden onder

 

A M Barnhoorn         (BIG-nummer: 19052841801)