Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Globe Emergency Combi Kit

 ehbo kit

De Globe Emergency kit is onmisbaar tijdens een langer verblijf in landen met een verhoogd risico op Hepatitis B / HIV, reizen onder primitieve omstandigheden of jungletochten voor onbepaalde tijd.

 

De kit bestaat uit standaard maar EHBO artikelen zoals verschillende soorten verband, pleisters, schaar, bloed lancet etc.  aangevuld met een steriele artikelen zoals spuiten en naalden die essentieel zijn tijdens avontuurlijke reizen in landen met een verhoogd gezondheidsrisico.

 

Het kitje is gemaakt van een sterk polyester met verschillende transparante vakken. De transparante vakken maken het zeer eenvoudig om de items die u snel nodig heeft in een keer te vinden. De achterzijde van de kit heeft versterkte bevestigings-patches zodat je het eenvoudig aan je rugzak of riem kunt bevestigen. Bevat een internationale artsenverklaring en EHBO Tip-boekje.

                                 ts0515 open

download Globe Emergency Combi Kit - contents

Zie 

Reisprodukten

Reisvaccinatie

tips voor op reis

.