Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

dietist

logo-HPV37 maaike


 Nieuwe website www.maaikeboeredietist.nl / Tel: 06-42989005

Facebook: Maaike Boere Diëtist / Twitter: Maaike Boere  /  Instagram: Maaike_Boere_Diëtis

 

huisartsenpraktijk Vrijheidslaan

* Iedere 2e woensdag van de maand de hele dag

* Iedere 3e woensdag van de maand de hele dag

* Iedere 4e woensdagmiddag van de maand

Met ingang van 1 januari 2016 is dieetadvisering, net als in 2015, weer opgenomen in de basisverzekering voor 3 uur, per persoon, per jaar.  Let er wel op dat dit van uw eigen risico af gaat, behalve bij kinderen onder de 18 jaar én als er sprake is van Ketenzorg.

 

Vanuit de ketenzorg - dit geldt voor chronische aandoeningen, zoals; Diabetes en COPD - is er een speciale dieetvergoeding geregeld.  Kosten met betrekking tot de ketenzorg gaan via deze regeling niet van het eigen risico af. Via deze regeling worden er 4 (vier) behandeluren per kalenderjaar vergoed.  Per regio is ketenzorg echter verschillend geregeld; informeer daarom altijd naar de voorwaarden.  Als u patiënt bent van deze praktijk, krijgt u bij een chronische aandoening 4 behandeluren per jaar vergoed, omdat Dokter Barnhoorn is aangesloten bij het ROHWN. (Regionale Organisatie Huisartsen West Nederland).  Heeft u een andere verzekering dan Zorg en Zekerheid? Informeer dan voor de zekerheid of uw verzekering ook dieetvergoeding geeft als er sprake is van Ketenzorg.