Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

reisprodukten

logo-HPV37 yellow
 

Wij verkopen deze reisprodukten in de praktijk; voor meer informatie kunt u terecht bij de assistente

Travel Doctor Malaria Video 

TN_250_TS125_popout_1-2pers_high_res.

 

S125 Pop-Out model 1-2p (Mosquito Net - Impregnated)

Pyramid-style

Dit model klamboe is speciaal gemaakt voor degenen die licht en compact willen reizen, zoals rugzakreizigers, wereldreizigers etc.

De klamboe bevat een ring die openklapt op het moment dat u deze uit de verpakking haalt en met één simpele beweging vouwt u de klamboe weer gemakkelijk tot een klein pakketje.

afmetingen klamboe: ∅800cm x 240cm en weegt 430 gram

TN_250_TS125_popout_1-2pers_high_res.

TS126 Pop-Out model 2p DeLuxe  (Mosquito Net - Impregnated)

Art_Klr-2514-634063240845292323 (1)

 De klamboe bevat een ring die openklapt op het moment dat u deze uit de verpakking haalt en met één simpele beweging vouwt u de klamboe weer gemakkelijk tot een klein pakketje. Dit model klamboe is speciaal gemaakt voor degenen die licht en compact willen reizen, zoals rugzakreizigers, wereldreizigers etc.

Afmetingen klamboe: ∅1250cm x 280cm en weegt 780 gram.


TN_250_TS02_basic_bag_sterile_combi
TS02 Basic Bag sterile (EHBO-set)

De Basic bag steriel is een compacte set met steriele medische hulpmiddelen zoals naalden, spuiten en bloedlancetten. 

Deze kit is erg klein en daardoor makkelijk mee te nemen in uw rugzak of te bevestigen aan uw broeksriem.

Alle sets met steriele hulpmiddelen bevatten een artsenverklaring voor de grensautoriteiten. Hiermee kunt u zonder problemen de steriele kit overal mee naartoe nemen.

ehbo kit  TS0515 Globe Emergency Combi Kit

De Globe Emergency kit is onmisbaar tijdens een langer verblijf in landen met een verhoogd risico op Hepatitis B / HIV, reizen onder primitieve omstandigheden of jungletochten voor onbepaalde tijd.

De kit bestaat uit standaard maar EHBO artikelen zoals verschillende soorten verband, pleisters, schaar, bloed lancet etc. aangevuld met een steriele artikelen zoals spuiten en naalden die essentieel zijn tijdens avontuurlijke reizen in landen met een verhoogd gezondheidsrisico.

Het kitje is gemaakt van een sterk polyester met verschillende transparante vakken. De transparante vakken maken het zeer eenvoudig om de items die u snel nodig heeft in een keer te vinden. De achterzijde van de kit heeft versterkte bevestigings-patches zodat je het eenvoudig aan je rugzak of riem kunt bevestigen. Bevat een internationale artsenverklaring en EHBO Tip-boekje.


TN_250_TS0206_Deet_40_spray_combi
TS206 Traveldeet Spray 40% DEET

TravelDeet beschermd de huid tegen Europese en tropische muggen, steekvliegen, daasvliegen, herfstmijten, zandvliegen en teken.

Het actieve bestanddeel in TravelDeet is Diethyl-m-toluamide (DEET).

TravelDeet is leverbaar in verschillende samenstellingen: gel met 30% deet, spray met 40% deet en een lotion met 50% deet, deze is extra strong voor een langdurige bescherming. 


TN_250_sun_travelors
TS53 Travelsafe ORS

Belangrijk is om het glucose-zout preparaat O.R.S. mee te nemen  Bij ernstige (reizigers) diarree of acute diarree neemt de urineproductie af, krijgt men dorst en een droge huid.  O.R.S. zorgt er voor dat de darmen weer vocht opnemen.

 ts93

 

TravelSafe Bite relief lotion

Gebruik na een beet of steek de TravelSafe Bite relief lotion om klachten zoals jeuk of een branderig gevoel te laten verdwijnen. Deze lotion helpt ook bij kwallenbeten en brandnetels.

De nieuwe formule zorgt ervoor dat de verlichting langdurig actief is en u de jeuk snel weer kwijt bent.